Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați integral termenii și condițiile de folosință și dreptul de copyright. Acesta este un acord între dumneavoastră și SC International Feva SRL.

Copyright

Întregul conținut al www.interfeva.ro este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul SC International Feva SRL a oricăror elemente din cadrul site-ului (texte,elemente de grafică web, logo-uri, slogane, materiale audio-video și alte date) în scopuri comerciale și publice, se pedepsește conform legii în vigoare.

Toate textele, pozele, graficele și alte elemente sunt proprietatea SC International Feva SRL.

Site-ul www.interfeva.ro nu poate fi modificat, copiat, distribuit, transmis și nici reprodus pe căi electronice, magnetice sau optice, în totalitate sau în parte, fără un acord prealabil primit în scris din partea SC International Feva SRL. Utilizatorii site-ului se vor abține de la orice acțiune care ar facilita imitarea site-ului, construirea machetării sau reprezentarea produselor individuale de către aceștia sau de către alte persoane, sub sancțiunile prevăzute de prevederile legale în vigoare.

SC International Feva SRL autorizează utilizatorii să vizualizeze și să descarce materiale de pe site, doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaște că întregul conținut, incluzând, dar nu limitându-se la text, sunet, fotografii, grafică sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, sau alte legi și drepturi de proprietate.

Modificări ale site-ului și conținutului

SC International Feva SRL este îndreptățit de a adăuga, modifica, șterge sau suspenda conținutul site-ului sau a unei părți a acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorilor săi sau îndeplinirea vreunei alte formalități.

Producătorul își rezervă dreptul de a schimba materiile prime care intră în compoziția produselor, acest lucru putând conduce la variații ale coeficienților prezentați pe site. Pentru o informare exactă asupra coeficienților produsului dorit, vă rugăm să contactați consultanții comerciali. SC International Feva SRL își rezervă dreptul de a modifica specificațiile și/sau aspectul produselor.

Protecția datelor cu caracter personal

SC International Feva SRL dorește să vă simțiți în siguranță pe paginile sale de internet și vă asigură că tratează problema protecției datelor dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon sau e-mail), cu o deosebită seriozitate. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea “Politică de confidențialitate”.

Siguranța pe site

Pagina web www.interfeva.ro poate conține link-uri la pagini web ale terților pentru care nu este valabilă declarația de protecție a datelor de mai sus. De asemenea, SC International Feva SRL nu își asumă responsabilitatea asupra conținutului și informațiilor găsite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastră dacă le accesați și dacă luați în considerare informațiile și ofertele găsite acolo.

Vă asigurăm că SC International Feva SRL ia măsuri ca datele administrate de noi, să fie protejate împotriva unor manipulări intenționate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor, sau împotriva folosirii lor de către persoane neautorizate.

Informații culese automat

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei înregistrări), se culeg anumite informații în mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ați intrat, numărul intrărilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. SC International Feva SRL folosește aceste informații pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web și pentru a îmbunătăți conținutul acestuia.

Legat de alte tipuri de informații culese prin cookie-uri, vă rugăm să consultați secțiunea “Politica de cookies”.

Dispoziții finale

Prin înregistrare, utilizatorul site-ului acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare.